Rakennusliike
Cantava

KOTEJA, JOTKA KANTAVAT
LÄPI ELÄMÄN

Haluamme pitää huolen siitä, että rakennamme asiakkaillemme laadukkaita, ympäristöön istuvia koteja, jotka kantavat läpi elämän.

Vuonna 2012 perustamamme Rakennusliike Cantava toimii paritalojen ja omakotitalojen uudisrakentajana Uudenmaan talousalueella.

Toimintamme perustana on suomalainen mieli ja maisema. Suomalaisille koti ja sen ympärillä elettävä elämä on yksi tärkeimmistä arjen peruspilareista. Tämä perusarvo on iskostunut vahvasti kaikkeen tekemiseemme.

Tutustu referenssikohteisiimme

ASIAKASLÄHTÖISTÄ
RAKENTAMISTA

Työntekijöitämme yhdistää asiakaslähtöinen ja intohimoinen ote rakentamiseen. Hienoja hetkiä ovat ne, kun yhdessä asiakkaan kanssa vitsaillaan työnteon lomassa, eikä työ edes tunnu työltä. Haluamme olla mahdollisimman kattavasti osana asiakkaan rakennusprojektia. Perusajatuksemme on viedä projektit maaliin aina laatu eikä eurot edellä. Haluamme myös huolehtia siitä, että rakennuskohteemme ovat aina teknisesti oikein toteutettuja.

OTA YHTEYTTÄ

AMMATTITAITOISET JA IHMISLÄHEISET
KIRVESMIEHET

Olemme tarkoituksenmukaisesti tiivis joukko, ja sellaisena haluamme myös pysyä tulevaisuudessa. Näin panostuksemme laatuun ja yhtenäiseen rakentamiseen pysyy korkealla tasolla.